egna müslitoppar

Kära bloggläsare, ni kommer nu få ta del av något bland DET BÄSTA jag och Sofia någonsin gjort.
Det var en söndag, första advent närmare bestämt, som vi bestämde oss för att tiden var kommen då vi skulle göra vårt eget naturgodis. Vi slog våra kloka huvuden ihop och resultatet blev helt sjukt bra. Därför vill vi dela med oss av detta underbara recept till er. Enjoy:
Du behöver:
1. Yoghurt (vi hade naturell smak)
2. Vit choklad
3. En god müsli (vi tog en nötter- och russinblandning utan tillsatt socker för att inte dö av sockerchock)
Hur du gör:
1. Börja med att smälta den vita chokladen i vattenbad
2. Skulle ditt tålamod svika går de snabbare att ta micron
3. När chokladen är smält kan du hälla i yoghurt. Tillsätt efter egen smak.
4. Sedan är det bara att röra i müslin. Ta så mycket så att de blir en massa, den får inte vara för rinnig för då stelnar det inte i kylen.
5. Klicka ut massan till små toppar på en plåt
6. Såhär någonting
7. Slutligen låter du müslitopparna stelna i kylen i ungefär en timme. Sedan är det bara att crava loss!!!

Kommentarer
Postat av: caroline

fyfan vad fantastiskt!

2010-12-02 @ 20:41:31
Postat av: Eva Svensson

ni är så duktiga tjejer

2010-12-03 @ 14:53:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0